Tilbake
Epost ENS
Kart Tyskland
Fergekart

 
 

 

LEIPZIG 2003

Torsdag 16. – mandag 20. oktober

Siste nytt.....

NGC skal dra på tur… og her er informasjon rundt årets utenlandstur! Vi drar sammen med Elverumske (7-8 mann) og inviterer også flere til å bli med oss. (CAC, Vaagske, Nyholmen, Værmlandske(?))

Hjemmeside for arr. finner du her: http://www.leipzig1813.com/

Transport og pris er avhengig av hvor mange vi blir, så det er viktig at så mange som mulig gir tilbakemelding så fort som mulig om de kan eller ikke, og hvordan de evt ønsker å dra.

På grunn av reisetid må det beregnes å ta fri i alle fall fredag og mandag, og antagelig torsdagen også, avhengig av reisemåte. Tyngre bagasje må uansett dra landeveien.  Retur Tr.heim mandag kveld.

Reiserute:
Slik det ser ut nå: Trondheim-Elverum-Karlstad-Gøteborg-Trelleborg-Sassnitz-Leipzig
Leipzig er ca. 50 mil sørover i Tyskland.  

Ifølge ViaMichellin så er det ca 20 timers kjøring fra Trondheim til Leipzig (inkl 3timer ferige til Rostock, men vi drar via Sassnitz i stedet..) Dette var for øvrig en rute via Oslo, men vi kjører antagelig forbi inne i Sverige i stedet så vi bør spare litt tid der?

Det betyr at det faktisk er mulig å starte torsdag ettermiddag(!) for de som ikke kan dra på dagtid og framdeles være framme til fredag kveld! Retur fra Leipzig må bli på søndag ettermiddag...


Ring meg på 91302342 eller send epost til comsrgt@grenader.no og meld deg på snarest! 

I menyen over, finner du epost som svirrer i ENS systemet, det gir en del informasjon om div.saker og ting. Ser ut til at det blir ca 450 ENS medlemmer og ca 1200 mann totalt, samt hester....

SISTE:

(07.09.03)
Ola kjører privatbil og drar torsdag kveld senest kl 19 fra Trondheim. Tar med seg Edward + 2 til av de som absolutt ikke kan dra tidligere.
ESC har antagelig fått låne seg en 16-seter de også!
Frode Suphellen har tilbudt oss å låne hans lille lastebil!

(02.09.03)
 Vi har booket en 16-seters buss, og den blir faktisk rimelig! Slik det ser ut nå så kan turen nesten i sin helhet dekkes av compagniet og den enkeltes godtgjørelse ifra betalte oppdrag. Litt avhengig av hvor mange vi blir, må vi kjøre en privatbil eller leie en liten kassebil ved siden av for bagasje (og evt noen personer)

(18.08.03)
Det var denne helgen et planleggingsmøte i Tyskland, der også Martin fra ENS var med, og dere bør lese hans meget intressante refferat derfra (Epost ENS under Leipzig siden).  Vi har fått en meget sentral plass i slaget, og får nok se mye action. Og de som ikke har opplevd et kavaleriangrep får nå en ny mulighet...hehe sikkert mange som husker kaoset i Marengo....:-) Det begynner å krible for alvor.......!   På tirsdagsmøtene vil det bli lagt ut liste der den enkelte kan markere sin interesse for å delta. Så møt opp... (eller ring meg).  Vi har tid nok fram til oktober til at vi skal klare å få alle nye rekrutter operative!

(15.08.03) 
LEIPZIG:  Ifølge svenske Hakan (Værmlandske) så kommer deres reisekosnader seg på ca 1.000,- pr person inkl leie av 10-seter, disel, ferge etc. (de reiser via Sassnitz)

 Tidtabell for ferge1: 
Avreise Ankomst
03:15 07:00
08:15 12:00
13:00 16:45
17:45 21:30
22:30 02:15
FERGE1:
Minibuss (stor bil <8m) + 9 pers:
Trelleborg-Sassnitz koster  SEK  1.700,- t/r
Personbilbilett 1300,- t/r
Buss > 8m uansett passasjoerer:
Trelleborg-Sassnitz koster  SEK  8.530,- t/r

FERGE2:
Hbg-Hör + Rödby-Puttgarden er SEK 2.250,- t/r
for stor bil (>6m) + 9 personer. Buss???

Cabin-pris (2 senger) kr 295,- i tillegg for de som vil sove i 3timer45minutt.

(Samme tider returen...)